Handbal (f) – O jucătoare din Norvegia a ajuns la Craiova

Echipa feminină de handbal SCM Craiova este aproape să-și asigure serviciile unei jucătoare din Norvegia. Ane Eidem are 21 de ani, evoluează pe postul de inter, iar în sezonul trecut a evoluat la Levanger. Eidem a ajuns în Bănie, a efectuat un prim antrenament alături de echipa SCM, și urmează să efectueze vizita medicală. Dacă nu va fi nici o problemă, handbalista nordică va semna cu formația antrenată de Aurelian Roșca și Gheorghe Sbora.

Anca Tînc face pâine în Norvegia: ”E foarte fain să hrănești sute de persoane zilnic și să primești câte un mulțumesc de la fiecare”

Anca Tînc în brutăria care aparține de The Norwegian Fishing Village Museum. (foto : andreeavasile.ro)

Anca Tînc este o tipă de 28 de ani care s-a mutat în Norvegia cu soțul ei, fotograful Alex Conu. Toată aventura asta a început de la un vis mai vechi: Alex voia să fotografieze Aurora Boreală, așa că au plecat amândoi în 2013 în insulele Lofoten, deasupra Cercului Polar. Din una în alta, locul le-a plăcut foarte mult așa că în martie anul acesta au spus “pa” României și duși au fost. Între timp, Anca face senzație pe Facebook cu imagini cu pâini care mai de care mai apetisante care ies din mâinile ei și-ajung pe buzele localnicilor și turiștilor care sunt prin zonă.

Norsk_rigspolitiche_670726a

Un român a încercat sa introduca 3 catelusi in Norvegia. Este învinuit de contrabanda si din pacate puii de pomeran vor fi eutanasiati

Tre hundevalper må avlives etter smuglingsforsøk

En rumener ble i dag tatt med tre valper på grensen. Smugleren blir anmeldt, valpene blir avlivet.

Smuglede hvalper avlives

Tre pomeraner-hvalper blir avlivet, etter at de ble oppdaget under et smuglingsforsøk av Tollvesenet i 16-tiden i ettermiddag. Mannen, en rumener, er anmeldt.

Mattilsynet tok over hvalpene, men de må nå avlives, skriver politiet på Twitter.

http://www.nrk.no/ostfold/smuglede-hvalper-avlives-1.11889889

Doi români, barbat si femeie, arestati la Fagernes pentru ca au furat electronice din magazinul Elkjøp

Stjal fra Elkjøp på Fagernes

Mandag kveld ble en rumensk mann og kvinne pågrepet for et tyveri av to dockingstasjoner fra Elkjøp Stormarked Fagernes.

Politia norvegiana avertizeaza “Românii vind IPhone false pe strazile din Oslo. Nu va lasati amagiti”

Rumenere selger falske iPhoner på gata i Oslo

Den siste uka har politiet avdekket det som trolig er et organisert kriminelt miljø med rumenske statsborgere som prøver å selge falske iPhoner på gata i Oslo.

Bare de siste dagene har oslo-politiet fått inn flere meldinger om personer som forsøker å selge falske mobiltelefoner.

Chess Olympiad

Șahiști morți la Olimpiada internațională din Norvegia

Un șahist a murit în timpul unei partide din cadrul Olimpiadei de Șah din Norvegia, iar un altul a fost găsit mort în camera sa de hotel, informează The Guardian, citat de b1.ro.

Kurt Meier, în vârsta de 67 de ani, membru al echipei din Seychelles, a leșinat joi, în timpul ultimului său meci din timpul concursului maraton ce durează două săptămâni. Acesta a murit, ulterior, la spital.