Norsk_rigspolitiche_670726a

Un român a încercat sa introduca 3 catelusi in Norvegia. Este învinuit de contrabanda si din pacate puii de pomeran vor fi eutanasiati

Tre hundevalper må avlives etter smuglingsforsøk

En rumener ble i dag tatt med tre valper på grensen. Smugleren blir anmeldt, valpene blir avlivet.

Smuglede hvalper avlives

Tre pomeraner-hvalper blir avlivet, etter at de ble oppdaget under et smuglingsforsøk av Tollvesenet i 16-tiden i ettermiddag. Mannen, en rumener, er anmeldt.

Mattilsynet tok over hvalpene, men de må nå avlives, skriver politiet på Twitter.

http://www.nrk.no/ostfold/smuglede-hvalper-avlives-1.11889889

Doi români, barbat si femeie, arestati la Fagernes pentru ca au furat electronice din magazinul Elkjøp

Stjal fra Elkjøp på Fagernes

Mandag kveld ble en rumensk mann og kvinne pågrepet for et tyveri av to dockingstasjoner fra Elkjøp Stormarked Fagernes.

Politia norvegiana avertizeaza “Românii vind IPhone false pe strazile din Oslo. Nu va lasati amagiti”

Rumenere selger falske iPhoner på gata i Oslo

Den siste uka har politiet avdekket det som trolig er et organisert kriminelt miljø med rumenske statsborgere som prøver å selge falske iPhoner på gata i Oslo.

Bare de siste dagene har oslo-politiet fått inn flere meldinger om personer som forsøker å selge falske mobiltelefoner.

Chess Olympiad

Șahiști morți la Olimpiada internațională din Norvegia

Un șahist a murit în timpul unei partide din cadrul Olimpiadei de Șah din Norvegia, iar un altul a fost găsit mort în camera sa de hotel, informează The Guardian, citat de b1.ro.

Kurt Meier, în vârsta de 67 de ani, membru al echipei din Seychelles, a leșinat joi, în timpul ultimului său meci din timpul concursului maraton ce durează două săptămâni. Acesta a murit, ulterior, la spital.

Jurnalul de Nord: Norvegienii vor construi un hotel de gheata plutitor, de cinci stele

În curând, Norvegia va avea primul hotel de gheaţă plutitor. Ambiţiosul proiect a fost început de Dutch Docklands. Astfel, în apropiere de Tromso va fi ridicat un hotel de cinci stele, într-una din cele mai frumoase zone naturale de pe Pământ.

Norvegia s-a alăturat sancţiunilor adoptate de UE împotriva Rusiei

Norvegia a anunţat vineri intrarea în vigoare a unor sancţiuni similare celor adoptate de Uniunea Europeană împotriva Rusiei, o măsură care va afecta exporturile sale importante de peşte în această ţară.

“Rusia nu şi-a dovedit intenţia de a contribui la un armistiţiu şi la o soluţie în estul Ucrainei, ci, dimpotrivă, contribuie la escaladarea conflictului printr-un sprijin activ pentru rebelii proruşi”, a declarat şeful diplomaţiei norvegiene, Boerge Brende, într-un comunicat.