Ce este de ştiut înainte de a începe munca în Norvegia?

Norvegia este renumită nu numai pentru peisaje și frumoasa aurora boreală, ci mai ales pentru salariile mari. Din această cauză, tot mai mulți oameni decid să plece din țara lor de origine mai mult|more »

Aventurile unei femei din Norvegia în Marea Britanie: A fost violată de două ori într-o noapte

O turistă norvegiană a fost victima a două violuri într-o singură noapte. Cei doi violatori au acţionat separat, fără să ştie unul de celălalt. Norvegianca de 23 de ani care a fost mai mult|more »

Trei moldoveni si doi români arestati pentru o spargere spectaculoasa si furtul unui seif de la o statie de benzinarie din Flesland, Norvegia

Fem pågrepet for tyveri av safe. Natt til tirsdag ble fem menn, hvorav tre moldovere og to rumenere i alderen 20-30 år, pågrepet av politiet. Safen som ble stjålet fra Statoil på mai mult|more »

Norvegia, speriata de cersetori – ce a decis guvernul de la Oslo

Guvernul Norvegiei a renuntat, joi, la un plan de a interzice cersetoria, dupa ce partidele de opozitie si activistii pentru drepturile omului au spus ca prevederile ar urma sa ii incriminalizeze pe mai mult|more »

Poliția a arestat doi români la Moss în Norvegia pentru furt de cupru

Pågrep svette rumenere Politiets operasjonssentral melder på Twitter at to “svette rumenere” ble pågrepet i Moss i natt. De to skal ha stjålet kobber i Industriveien og siden løpt fra en vekter. mai mult|more »

Breaking news. 3 români arestati la Bygdøy, Oslo pentru mai multe furturi de haine de marcă si cosmetice din magazine

Rumenere tatt med merkeklær. Vektere reagerte på mistenkelig oppførsel fra tre rumenere. En lang kjøretur senere viste det seg at vekterne hadde rett i sine mistanker. LIER: Like før klokken 17 meldte mai mult|more »

Norvegia va interzice prin lege întrajutorarea cerşetorilor

Multă lume în Oslo, capitala Norvegiei, este revoltată de noua propunere legislativă: oamenii consideră că vor fi pedepsiţi pentru simplul gest de a ajuta pe cineva mai puţin norocos în viaţă decât mai mult|more »

Unii norvegieni nu sint de acord cu interzicerea cersetoriei. Chiar mai mult , ei îi ajuta îsi pun casele si terenurile la dispozitia cersetorilor români

Ba tiggerne inn  Noen nordmenn vil mer enn å kaste småmynt i en kopp. re unge rumenere og en norsk 50-åring tar en pause i arbeidsøkten på kunstnercampen i Fredrikstad. Bordet i mai mult|more »

Jurnal de Nord : Daca ajutati cersetorii din Norvegia in orice fel, s-ar putea sa riscati inchisoare de pana la un an

Oricine ajuta oamenii strazii ar putea risca pana la un an de inchisoare in Norvegia. Asta presupune o noua lege draconica care a ajuns pe masa Guvernului, pentru a fi discutata. Mai mai mult|more »

Noua lege din Norvegia împotriva cersetoriei prevede pedepse aspre pentru norvegienii care îi ajuta pe cersetori. Va fi ilegal sa oferi cazare, bani sau mincare cersetorilor

Regjeringen vil straffe dem som hjelper tiggere I utkastet til ny lov som skal forby tigging, omfattes også dem som hjelper tiggere med husly, reisepenger eller mat. Nå kan «Mama Inger» havne mai mult|more »

Conferinta despre cersetorii din Romania la Oslo “Romania nici nu vrea si nici nu poate sa faca ceva in problema rromilor cerseteri din Norvegia”

Tiganii din Romania vin oricum în Norvegia. Vara asta va fi invazie, dezastru. Politicienii norvegieni de la Senterpartiet promit ca daca cersitul va fi declarat ilegal în Norvegia, vor fi de acord  mai mult|more »

Omega Norwegian Solutions : consiliere privind dreptul muncii în Norvegia

Modificări ale pensiilor de handicap De la 1 ianuarie 2015, au avut loc schimbări aduse la beneficiile de handicap. Un număr de legi ce au limitat în prealabil orele de lucru ale mai mult|more »

În Norvegia va fi interzisă cerşetoria

Guvernul norvegian a finalizat o iniţiativă legislativă pentru interzicerea completă a cerşetoriei, actul normativ urmând să prevadă amenzi, inclusiv pedepse cu închisoarea în cazul celor care cerşesc, potrivit EFE. După ce a mai mult|more »

Jurnalist roman critica Romania la o intalnire despre cersetorii români de la Oslo

Measures in Romania does not help today’s beggars If Norway shall put a ban on begging, they should simultaneously give the beggars options here and now. In Romania, lays the solutions far mai mult|more »

Trei români acuzati ca au comis 11 furturi în Norvegia. Au furat în valoare de mai multe milioane de coroane norvegiene

Rumenere siktet for tyverier for flere millioner Bergen (NTB): Tre rumenere er siktet for elleve tyverier i med utbytte for millioner av kroner i Norge. Politiet utelukker ikke at det kan dreie mai mult|more »

Atentionare MAE: Greva generala in Norvegia

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Regatului Norvegiei, asupra faptului că, principalele sindicate din Norvegia au anunțat participarea la o grevă generală, ce va mai mult|more »

Retragerea “fostului ambasador” Ionita Daniel arata mai degraba ca o reglare de conturi intre cei care au organizat campania electorala pentru Ponta

de Nicolae Stoica Rechemarea de catre fostul presedinte al Romaniei Basescu Traian a fostului ambasador roman Ionita Daniel de la conducerea si reprezentarea imaginii Romaniei la Oslo/ Norvegia, a fost o mare mai mult|more »

Cei trei români care au falsificat mii de bancnote norvegiene au fost condamnati la trei ani de pîrnaie

Tre rumenere som i fjor ble tatt med nesten hundre tusen kroner i falske sedler, er i Drammen tingrett dømt til tre år og en måneds fengsel for falskmyntneri. Sju av månedene mai mult|more »

Slujire arhierească la Oslo, Norvegia. A participat și Domnul Ambasador Daniel Ioniță, care la finalul mandatului său în Norvegia, și-a luat rămas bun

În Duminica după Botezul Domnului, 11 ianuarie 2015, Preasfințitul Părinte Episcop Macarie al Europei de Nord a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica parohiei românești din Oslo, Norvegia, fiind înconjurat de preoții Alin-Marius mai mult|more »

Excelența sa Daniel Ioniță, la final de mandat în Norvegia în calitate de ambasador al României

Ambasadorul român, Excelența sa, Daniel Ioniță își va încheia în curând mandatul de Ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Regatul Norvegiei. Acesta va reveni în cadrul Ministerului de Afaceri Externe, în calitate mai mult|more »

 

Reguli pentru permisul de munca in Norvegia

Til forsidenRumensk Arbeid

Permis de muncă

Un permis de muncă este un document care vă acordă dreptul de a lucra în Norvegia. Regulile de mai jos se referă la solicitanţii ţărilor care nu fac parte din convenţiile UE/EEA/EFTA, precum şi la solicitanţi din ţările UE/EEA/EFTA care vor să solicite alt tip de permis decât cel prevăzut în regulamentele EU/EEA.
 

Pentru a putea primi permis de muncă în Norvegia trebuie să aveţi o ofertă concretă de serviciu.
Dacă solicitaţi permis de muncă şi sunteţi cetăţean al unei ţări membre în UE/EEA (norv.: EØS1)/EFTA trebuie să cereţi informaţii asupra propriilor reguli. Conform regulamentului UE/EEA permisul de muncă nu conduce la obţinerea unui permis de reşedinţă.
Există şapte categorii principale de permise de muncă:
Specialist
Un specialist este acea persoană care are o pregătire profesională sau o calificare specială pentru care există cerinţe în Norvegia. Competenţa acestei persoane trebuie să fie absolut necesară pentru întreprinderea/instituţia respectivă.
Pregătirea de specialitate trebuie documentată cu traduceri autorizate ale documentelor originale în norvegiană sau engleză. Pentru a putea face cerere de permis de muncă în calitate de specialist, solicitantul trebuie să aibă o ofertă concretă de serviciu. Cetăţenii străini care fac cerere de permis de muncă în calitate de specialist trebuie de regulă să depună cererea la sediul celei mai apropiate reprezentanţe în străinătate a Norvegiei, dar pot face cerere şi din Norvegia dacă au permis legal de şedere în ţară. Solicitanţii din ţările cu obligativitate de viză trebuie să aibă viză pentru 3 luni sau viză pentru solicitare de lucru..
În cazul când este probabil ca Utlendingsdirektoratet (UDI)2 să aprobe această cerere, poliţia poate să acorde solicitantului un permis temporar de muncă în aşteptarea unui răspuns de la UDI.
Un permis de specialist este acordat în legătură cu un serviciu bine determinat şi cu un anumit loc de muncă. De regulă este vorba de muncă cu normă întreagă. Permisul se acordă de obicei pentru perioade de câte un an şi poate fi reînnoit. Condiţiile de salarizare şi de muncă nu trebuie să fie inferioare regulilor în vigoare referitoare la tarifele de salarizare sau celor normale în Norvegia pentru profesia respectivă.
După trei ani specialistul are dreptul la permis de reşedinţă. Când specialistul/a a primit permisul de reşedinţă el/ea nu mai este legat/ă de un anumit loc de muncă.
Specialiştii pot solicita şi alte tipuri de permise de şedere şi muncă pe perioada şederii lor în Norvegia
Membrii de familie ai specialiştilor pot veni în Norvegia conform regulilor în vigoare de reîntregire a familiei. Dacă familia depune cererea împreună cu cea a persoanei venite să lucreze ca specialist, cele două cereri vor fi tratate împreună.

Muncitor sezonier
Un muncitor sezonier este un cetăţean străin venit să lucreze muncă tipic sezonieră, ca de exemplu recoltarea produselor agricole, culesul fructelor în livezi sau plantaţii sau alte munci obişnuite în perioada de concedii.
Un permis de muncă se acordă unui muncitor sezonier pentru o perioadă de până la şase luni, iar un nou permis nu se poate acorda înainte ca solicitantul să se fi aflat în afara Norvegiei timp de şase luni.
Înainte ca o persoană să depună cerere pentru permis de muncă sezonieră trebuie ca el/ea să aibă o ofertă concretă de serviciu şi un contract de muncă. Condiţiile de salarizare şi de muncă nu trebuie să fie inferioare celor normale în Norvegia.
O persoană cu obligativitate de viză şi care are viză de şedere în ţară pe o perioadă de trei luni poate dacă doreşte să obţină permis de muncă sezonieră să facă cererea din Norvegia. Acele persoane care se află legal în Norvegia şi nu au obligaţie de viză, pot de asemenea să solicite un permis de muncă.
Permisul nu poate sta la baza acordării unui permis de reşedinţă.
1 Prescurtare pentru Europeisk Økonomisk Samarbeids-område – Zona convenţiei europene de colaborare în probleme economice – care cuprinde ţările Uniunii Europene plus Islanda, Lichtenstein, şi Norvegia – n.tr.
2 Direcţia norvegiană de paşapoarte, relaţii cu cetăţenii străini, şi migrări – n.tr. 

Au pair
Un „au pair” este un tânăr cetăţean străin care munceşte şi locuieşte la o familie norvegiană primind în schimb casă, masă şi bani de buzunar.
Scopul şederii în ţară este de a-şi însuşi cunoştinţe de limbă şi cultură norvegiană. Un „au pair” trebuie să aibă între 18 şi 30 de ani. Pentru a face cerere pentru acest tip de permis trebuie să existe o ofertă concretă de serviciu; cererea trebuie depusă şi permisul de muncă obţinut înainte ca solicitantul să plece în Norvegia. Permisul se poate acorda pentru o perioadă de până la 2 ani şi nu poate sta la baza acordării unui permis de reşedinţă.

Practicant
Un practicant este o persoană care doreşte să înveţe o meserie pe care o poate exercita apoi în propria ţară.
Se impune condiţia ca munca respectivă să aibă o importanţă deosebită pentru competenţa persoanei şi să constituie un element firesc din pregătirea profesională a solicitantului/solicitantei. Practicanţii vor solicita în principiu permisul din ţara lor de origine şi vor aştepta acolo până la obţinerea acestuia, excepţie făcând cazul în care munca este mijlocită de anumite organizaţii.
Permisul poate fi acordat pentru o perioadă de până la 2 ani şi nu poate sta la baza acordării unui permis de reşedinţă.

Oaspete care lucrează
Un oaspete care lucrează este un cetăţean străin care doreşte să îşi însuşească cunoştinţe despre agricultura şi cultura norvegiană.
Oaspetele care lucrează va lua parte la munca zilnică de la o fermă şi va avea îndatoriri ca oricare alt membru al familiei de la fermă. Înainte ca o persoană să depună cererea trebuie să existe o ofertă concretă de serviciu. Cererea trebuie depusă şi permisul de muncă obţinut înainte ca solicitantul să plece în Norvegia. Permisul se poate acorda pentru o perioadă de până la 3 luni şi nu poate fi prelungit sau reînnoit.
Permisul nu poate să stea la baza acordării unui permis de reşedinţă.

 
Muncitor în industria peştelui
Cetăţenii ruşi din regiunea mării Barents pot lucra în industria prelucrării peştelui în judeţele Troms şi Finnmark când nu există mână de lucru suficientă în Norvegia sau în restul UE/EEA.
Înainte ca o persoană să poată depune cererea trebuie să existe o ofertă concretă de serviciu. Cererea trebuie depusă şi permisul de muncă obţinut înainte ca muncitorul respectiv să plece în Norvegia. Permisul poate fi acordat pentru o perioadă de până la un an şi nu poate sta la baza acordării unui permis de reşedinţă.
Permis pentru cetăţenii din ţările membre UE/EEA/EFTA
A se vedea regulamentul privind cetăţenii ţărilor membre UE/EEA.
Nu aveţi dreptul de a face cerere pentru permis de muncă imediat ce aţi primit răspuns negativ la o cerere de azil.

Când solicitaţi permis de muncă trebuie să depuneţi următoarele documente:
Specialist
 • Formular de cerere completat şi o fotografie
 • Copie după paşaport
 • Formular completat de ofertă de muncă sau contract de muncă din care reies aceleaşi date care se cer în formularul de ofertă de muncă
 • Diplome şi alte documente de studii legalizate precum şi dovezi care atestă vechimea şi experienţa în câmpul muncii, traduse în engleză sau norvegiană

Muncitor sezonier
 • Formular de cerere completat şi o fotografie
 • Copie după paşaport
 • Formular de ofertă de muncă completat cu recomandări de la Forţele de muncă (Aetat) – prezentarea recomandării duce la scurtarea perioadei de tratare a cazului

Au Pair
 • Formular de cerere completat şi o fotografie
 • Copie după paşaport
 • Contract standard pentru „au pair” cu informaţii despre naţionalitatea familiei care vă găzduieşte şi descriere a sarcinilor de muncă pe care care le veţi îndeplini
 
The Directorate of Immigration P.O Box 8108 Dep. N-0032 Oslo Adresa: Hausmannsgate 21 Telefon: (+47) 23 35 15 00 Telefax: (+47) 23 35 15 15 Internet: www.udi.no E-mail: udi@udi.no Last updated: 31.05.2005
Practicant
 • Formular de cerere completat şi o fotografie
 • Copie după paşaport
 • Contract de muncă standard pentru practicanţi
 • Diplome şi alte documente de studii

Oaspete care lucrează
 • Formular de cerere completat şi o fotografie
 • Copie după paşaport
 • Contract de muncă standard (de la o organizaţie care se ocupă cu recrutarea forţei de muncă şi care este recunoscută de autorităţi)

Muncitor în industria peştelui
 • Formular de cerere completat şi o fotografie
 • Copie după paşaport
 • Formular de ofertă de muncă completat
 • Copie a cărţii de muncă (tradusă în limba engleză/norvegiană)
 • Copie a dovezii de domiciliu (tradusă în limba engleză/norvegiană)

Cerinţele referitoare la documentele care trebuie depuse diferă de la o ţară la alta şi pot să fie schimbate.
Întrebări uzuale
Cui să adresez cererea pentru permis de muncă?
Dacă vă aflaţi în Norvegia trebuie să vă adresaţi poliţiei. Dacă sunteţi în ţara dumneavoastră, depuneţi cererea la cea mai apropiată reprezentanţă în străinătate a Norvegiei.
Care este preţul unei cereri de permis de muncă în Norvegia?
Se plăteşte o taxă de 800 coroane norvegiene la depunerea cererii de permis de muncă şi la fel la depunerea cererii de reînoire a permisului de muncă. Solicitanţii din ţările membre UE/EEA nu plătesc această taxă.
Dacă vă aflaţi deja în Norvegia şi cereţi reînnoirea permisului, taxa se plăteşte la poliţie, odată cu depunerea cererii (plată directă sau cu carte de credit). Taxa se poate plăti şi anticipat prin transfer bancar şi chitanţa respectivă se anexează cererii. Cererea poate fi depusă personal sau trimisă prin poştă. Informaţii asupra numărului de cont se pot obţine de la poliţie, deoarece plata este încasată de către poliţie, nu de către UDI.
Dacă cererea se depune la Oslo, puteţi suna la poliţie, secţia pentru străini şi cere numărul de cont. Numărul de telefon al poliţiei din Oslo este 22 34 21 00.
Pe adresa de internet: http://www.politi.no/politiet/ adresseliste.html puteţi găsi numerele de telefon pentru secţiile de poliţie din alte districte din Norvegia.
Cât timp durează evaluarea cererii mele?
Durata poate să varieze. Verificaţi pe paginile internet ale UDI (www.udi.no) sau telefonaţi la serviciul de informaţii al UDI pentru a primi informaţii la zi în limbile norvegiană şi engleză.
Pot face contestaţie la decizia luată?
Da. Dacă faceţi contestaţie, cererea depusă iniţial va fi analizată din nou de UDI. În cazul când decizia dată anterior nu este schimbată, contestaţia va fi trimisă la Utlendingsnemnda3 pentru o nouă evaluare. Nu se percep taxe pentru tratarea contestaţiei.
Este posibil ca locul de muncă, prieteni, membri de familie sau familia care mă găzduieşte să depună cerere de permis de muncă în numele meu?
Locul de muncă poate solicita permis de muncă pentru dumneavoastră dacă are o împuternicire scrisă din partea dumneavoastră (formular separat). Prieteni, membri de familie sau familia care vă găzduieşte nu pot solicita un permis de muncă în numele dumneavoastră
Dacă nu am nevoie de viză, pot să încep să lucrez înainte de a primi un răspuns definitiv la cererea mea?
Nu. Nu este permis să începeţi să lucraţi înainte de a fi primit permisul de muncă. Dacă aţi primit permis de muncă provizoriu puteţi începe lucrul.
Mai aveţi alte întrebări?
Dacă mai aveţi alte întrebări în afară de cele de mai sus puteţi lua legătura cu cea mai apropiată reprezentanţă în străinătate a Norvegiei.
Dacă vă aflaţi în Norvegia, puteţi lua legătura cu cea mai apropiată secţie de poliţie sau cu serviciul de informaţii al UDI la tel. (+47) 23 35 16 00 sau e-mail ots@udi.no. Informaţii la zi în limbile norvegiană şi engleză găsiţi pe internet la www.udi.no.
3 Comisia de Apel pentru cetăţenii străini – n.tr.

Comentarii

Comentarii

142 Responses to Reguli pentru permisul de munca in Norvegia

 1. ma numesc tibi si as dori un serviciu in norvegia in domeniul constructilor amenajari iterioare si finisat sau in industrea electronice am exsperienta ca operator linie pe M.S.Tva multumesc

 2. si eu sunt interesat sa obtin un loc de munca in domeniul alimentatiei publice – restaurant- bucatarie si mi-au cerut un permis de munca .numai ca nu ma lamureste nimeni in legatura cu acest lucru . Va multumesc

 3. catalin rusu says:

  ma numesc Catalin si as dori sa lucrez in Norvegia pe o platforma de foraj marin la intretinere piloni. Am efectuat lucrari de alpinism industrial in general intretinere si reparatii la pereti si stalpi de comunicatii.

 4. Buna,ma numesc Bianca si as dori sa stiu ce pot face pt. optinerea permisului de sedere cu program Au pair.Ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii….?unde anume trebuie depuse actele si unde trbuie sa astept?pot sa fiu si in Norvegia in timp ce astept raspunsul?am o fetita de 6 ani si as dori sa stiu daca va avea si ea acelasi drept de sedere…va multumesc anticipat…

 5. Buna,as dori sa stiu si eu cand intra Romania cu toate drepturile de munca in Norvegia.In octombrie anul trecut am obtinut o viza de munca pe 6 luni vreau sa va zic ca am lucrat din Ianuarie pana in Martie in fabrica ca strungar calificat,am si urmat cursul de limba norvegiana,intre timp am depus actele pentru prelungirea vizei de munca am si platit cei 1100 de coroane si am primit raspuns de la UDI ca Romania a intrat in UE dar nu este cu drepturi inca.De acea vreau sa stiu cand este posibil,va multumesc

 6. laura says:

  vreau sa stiu mai multe informati

 7. Mihaela says:

  Din cate stiu eu Romania a intrat cu toate drepturile de la 1 august 2007. Eu am obtinut permis temporar de munca pe 6 luni in mai anul acesta. Initial mi-au spus de la politie ca nu se poate prelungi permisul si ca trebuie sa aplic din nou dupa alte 6 luni. In luna august m-a contactat politia si mi-a spus ca acum pot continua sa muncesc atata timp cat am contract de munca. Sper ca am fost de folos cuiva.

 8. pt .mihaela says:

  Te rog daca vrei sa zici unde trebuie sa aplici pentru permis si cat dureaza pana il obtii? Multumesc mult.

 9. nicola says:

  Salut sint interesat sa lucrez pe o platforma marina.
  Sint de profesie petrolist si am lucret in tara in domeniul petrolului.Daca cineva ma poate ajuta in acest sens ma poate contacta pe maill la
  nicolachiratcu@yahoo.com.
  Va multumesc pentru intelegere si eventualul ajutor.

 10. patrascu iulian says:

  salut stie cineva cam cat se castiga in constructii in NORVEGIA?SAU La capsuni si cand e sezonul ,cat dureaza?etc. va multumesc

 11. marius says:

  in constructii se cistiga minim 10 euro la ora dar nu sunt de ajuns sa traesti macar o luna aiki,tara asta e o mizerie.intri sa le bati un cui la un scaun te intelegi cu omul la un pret el vrea zugravita toata casa, montata si femeia daca se poate satisfacut, dar un pahar de apa nu tiar da delok ,niste mizeri de oameni ,mai ales romani care se cred norvegieni si maninca si ei piine cu soia sunt niste jeguri ale societatati,feritiva de tarile unde este rege la putere si prostie multa

 12. Sorin says:

  Dragi mei ..eu lucrez in Norvegia de catva ani buni… va spun ..treaba cu viza depinde de angajator ce fel de contract i-ti face caci in primul an eu am avut viza 7 luni dupa care mi-a facut direct pe un an…acum mai depinde si domeniul de activitate si beneficiile firmei angajatoare….dar efectiv ca sa obtii viza este o tevatura si trebe sa astepti cca.2luni pana iese (daca nu ai probleme). asaca cel mai frumos baga sula-n coaste la patron si spunei ca efectiv tot atat costa (1200nok)daca i-ti face pe 6 luni sau pe un an dar scapi de tevatura actelor….si la ei ca si la noi.
  deci incercati sa gasiti alfel de munci ,in norvegia predomina polonezi care sunt “CURVA”….sa nu aveti incredere in ei,fiti foarte atenti unde mergeti si ce faceti!!! femeile scandinave sunt foarte periculoase,evitati scandalurile si problemele cu politia…etc…mare atentie!!!…….daca muncesti, fati treaba bine, seful are ochi ptr tine……mult succes

 13. Alex G. says:

  Salutare stie cineva daca in Norvegia exista si job-uri in domeniul Hotel/catering ?Si daca da in ce zone ale Norvegiei. Multumesc anticipat si va doresc tuturor romanilor care lucreaza afara un an nou plin de succes.

 14. maria says:

  Thomas Tivoli, parc de distractii norvegian angajeaza pentru sezonul 2008 (martie-octombrie): soferi profesionisti (B,C,E), mecanici auto, electricieni. Cunostinte minime de engleza.
  C.V.(engleza) la e-mail arne@thomastivoli.com sau fax (+47) 453 99 555. Detalii: 0748 554834 (Romania) sau 0047 97561107 (Norvegia).

 15. solveig says:

  Sorin si marius sunt niste tigani IMPUTITI care nici macar nu au ce cauta intr-o tara atat de civilizata ca Norvegia!
  Sa mearga la ei la satra si sa f… tigancile din corturi!
  Din ce mi-am dat seama: tupeul pe care il au de a da sfaturi!!! in TOTALA necunostinta de cauza!
  Ca au vazut gaoaza catorva norvegience nu e nici o garantie ca stiu cum e viata in Norvegia!
  Dimpotriva: e dovada ca in loc sa-si vada de treaba……stau pe net si-si scriu parerile de RATATI!!!

 16. alin says:

  care stie vreun job prin oslo .am nevoie urgent.sandu_alin_deva@yahoo.ca

 17. angelica m says:

  ma numesc angelica si as dori sa muncesc in norvegia ,va rog ajutati-ma daca stie cineva cum pot sa ajung in norvegia sa lucrez legal

 18. mugurel says:

  Doresc si eu sa lucrez ca mecanic la masini injectie mase plastice s-au ca operator mase plastice pot lucra si ca mecanic utilaje de constructi comision dupa prima luna de munca mai este o problema nu sti limba tel 0721952082

 19. simona says:

  sint de o luna in norvegia si vreau sa ma angajez aici,vreau sa obtin resedinta aici ,dar nu stiu ce trebuie sa fac??

 20. viorel says:

  vreu sa lucrez in Norvegia daca stie cineva ceva ma gasiti pe id the_evel_joker

 21. eduard says:

  feriti-va de firma Proffman din norvegia sunt niste jegosi imputiti…lucrez la ei de cateva luni bune si numai prb am avut si am in continuare cu ei,trag bani din salar nejustificat,cand va faceti rezervari la avion prin ei is adauga un anumit comision,kiar dac a dv aveti dreptatae si sunteti sigur de ceva ..cei de la biroul centra nu vor recunoste si veti pierde atat timp cat si bani,feritiva deci de acesti imputiti si jegosi,sunt ataea alte firme de recrutare serioase..

 22. Salutare la toata echipa as vrea sa muncesc tare mult in Norvegia ori ce domeniu mai ales cel la peste pe vapor in porturi ori unde.Am mai lucrat pe vas de croaziera si am experienta multa in mai multe domenii Nr meu 0740296068

 23. Salutare la toata echipa as vrea sa muncesc tare mult in Norvegia ori ce domeniu mai ales cel la peste pe vapor in porturi ori unde.Am mai lucrat pe vas de croaziera si am experienta multa in mai multe domenii Nr meu 0740296068

 24. marius says:

  Salutare tuturor, mi-as dori sa lucrez in Norvegia in domeniul hotelier, daca cunoasteti careva va rog contactati-ma pe aderesa de e-mail: mariuszim@yahoo.com.

 25. Gabriel says:

  Buna,
  Ma numesc Gabriel. Bineinteles…doresc si eu sa ajung in Norvegia… Nu va cer mult, decat max. 5 min. pentru a-mi trimite un eventual e-mail cu agentii de recrutare SERIOASE din tara. Nu gasesc nimic serios, e-mail-uri trimise fara nici un raspuns. Unde sa merg, cui sa ma adresez ptr. a obtine un job de 6 sau 9 luni in Norvegia?
  Voi ce sunteti acolo de ani de zile, voi ce a-ti ajuns de curand in Norvegia, prin cine a-ti reusit? doresc sa aflu numele unor firme serioase pentru a ma adresa lor.
  Sper ca nu v-am cerut prea mult.
  gabrinca72@gmail.com

 26. ariton ionut says:

  buna
  ma numesc ionut lucrez in politia vaslui si as dori daca cineva poate sa ma ajute cu un job bun in norvegia.cunosc engleza bine am 27 de ani si vreu sa cunosc un alt mod de viata.multumesc mult .sper sa vada cineva mesajul meu.merfem cu d zeu inainte.nr meu e 0770448032.pup

 27. FILIP says:

  Am permis cu toate gradele 39 ani si putina experienta ,stie cineva cum pot gasi un loc de munca legal ,ar fi o problema cu limba insa cu incetul ma descurc.
  SALUTARII.

 28. Andrian says:

  caut un loc de munca in Norvegia anume ceva legat de pescarie ,pentru ca am lucrat in Irlanda pe vapoare foarte mari la peste si crabi din 2003 pin in 2008 sfirsitul primaveri… stiu tot legat de peste doar ca nam diploma de invatamint,dar asta nu conteaza ci conteaza munca… poti sa ma contactezi pe email:adrianvino@mail.ru …

 29. Marius says:

  Stie cineva un loc de munca la un hotel/restaurant/pensiune/catering? Am 30 de ani. Marius chipsuri_si_cola@yahoo.com

 30. ivanof daniel says:

  salut! ma numesc dan ivanof si as dori sa lucrez in norvegia. ma poate ajuta cineva?

 31. goga achim says:

  salut la toti romanii si nu numai pentri ei,sunt interest de un loc de munca in norvegia ,sunt lacatus mecanic 14 ani experienta,permis de conducere cat .b. c.e.am lucrat la centrale electrice solare in spania daca are cineva o informatie ,nu raman dator.email:gogatutu@yahoo.com. tel 0767036160 .romani fiti uniti

 32. goga achim says:

  salut la toti romanii si nu numai pentri ei,sunt interest de un loc de munca in norvegia ,sunt lacatus mecanic 14 ani experienta,permis de conducere cat .b. c.e.am lucrat la centrale electrice solare in spania daca are cineva o informatie ,nu raman dator.email:gogatutu@yahoo.com. tel 0767036160 .romani fiti uniti

 33. constantin says:

  Va salut!Lucrez in Norvegia de cateva luni si ma bucur ca am reusit,dupa lungi asteptari si promisiuni desarte,sa-mi realizez acest vis.Exista printre dvs. cineva care are experienta in constructii si detine permis auto?

 34. gino says:

  da constantin eu am m-ai lucrat in norvegia deocamdata sunt in tara am permis si destula experienta in domeniu,,,

 35. ciprian says:

  va salut.ma numesc ciprian am 5 ani in spania,lucrez ca barman-ospatar,cunoasc si bucataria spaniola,domin engleza si castellana perfect si la fel ca multi altii as dori sa muncesc in norvegia,in aceelasi domeniu,daca se poate sau in orice altceva,mi-ar trebui diploma de ospatar si engleza acreditata?cum as putea obtine permis de munca sau oferta de munca?sunt profund recunoscator ptr orice raspuns serios la antonyo_gym@yahoo.es.un cordial salut.

 36. stefan says:

  buna .ma numesc stefan locuiesc in spania de 6 ani lucrez ca sofer de mult timp intrebarea mea e as gasi ceva lucru in domeniul asta ,ce ar trebui sa fac ce acte mi ar trebui ,nu am nici o idee sincer m-am cam saturat de spania
  v-asfi recunoscator pentru orice raspuns la

  daniel_samyus@yahoo.com va multumesc

 37. iordachescu daniel says:

  sunt electrician calificat,am 13 ani vechime, execut instalatii industriale si casnice,instalatii electrice de joasa, medie,inalta tensiune.

 38. amelia says:

  Va salut, ca multi altii am terminat o facultate (de mecanica), lucrez de 3 ani si ceva ca inginer in proiectare instalatii de GPL si mi-as dori sa ajung sa lucrez in Norvegia pentru ca aici e o continua bataie de joc. Am peste 10 ani experienta in utilizarea computerului, in diferite programe de grafica si procesare documente, limba engleza destul de bine pusa la punct, dar as accepta si un altfel de job acolo. Ideea e ca nu mai stiu in ce firme de recrutare sa am incredere, ce pasi ar trebui urmati pentru a ajunge sa lucrez acolo legal. As aprecia daca cineva mi-ar scrie detalii din experienta personala, daca se merita intr-adevar sa muncesti acolo, ce riscuri sint, care sint costurile de plecare. ami2002ro@yahoo.com este adresa mea de mail.
  In speranta ca mai exista si oameni de bine printre noi, bafta tuturor.

 39. titi says:

  oameni buni cei care doresc sa lucrati in norvegia ar fii foarte bine sa invatati limba norvegiana pt ca sansele sa va gasiti de lucru cresc considerabil.cu engleza mai merge dar nu mult

 40. cip says:

  salut Constantin am permis b,c,e si cu constructiile mai putin .ar fi ceva ?

 41. vasile says:

  Salutări. Sunt inginer mecanic şi vreau să lucrez pe o platformă marină în Norvegia. Se discută orice variantă.

 42. costy says:

  salut.norvegia este afectata de criza la ora actuala? se fac angajari acolo ? sau e ca si la noi. multumesc|

 43. cosimo says:

  buna seara,as dori si eu sa stiu daca se gasesc locuri de munca in constructii

 44. cosimo says:

  pentru pozitia 34 Constantin ,eu am destula experienta in constructi am si permis de conducere….daca ai ceva pentru mine lasami un mesaj aici..multumesc anticipat

 45. iosif says:

  buna sunt iosif si vreau sa stiu va rog daca se poate lucra in norvegia dupa 5 ani lucrati in spania am acte de un an si cum stiu ca acum nu mai e nevoie de viza ma intreb daca se poate gasi de munca in restaurant sau asa ceva.vb engleza si germana ,spaniola ,putin norvegiana si am o fata acolo ce ma v-a ajuta,cum e pe acolo,mersi.

 46. rica says:

  sunt mecanic reparatii motoare diesel de orice marime si calibru am peste 20 ani in domeniuvreau sa muncesc oriundeeeee!

 47. rica says:

  sunt mecanic reparatii motoare diesel de orice marime si calibru am peste 20 ani in domeniuvreau sa muncesc oriundeeeee!

 48. sirm ciprian says:

  cum pot sa muncesc in norvegia legal.si cui trebuie sa ma adresez?sau ma duc in norvegia asa si imi gasesc acolo de munca!astept raspuns va multumesc

 49. Marasoiu Marian says:

  Hello!
  I hrearning about your country and I decide if you are agreed to working 3 months in your country
  in challenge of experience in agriculture.My CV is very easy to find of Internet if you writte a simply name Marasoiu Marian Puiu or username:ilogiczz,openmindsandeyes,openwaysandoors,briliantsminds,twoneurons.I waite with intresting your message.
  Sincerly,
  Mr.Marasoiu Marian Puiu

 50. Marasoiu Marian says:

  heloo! It is enybadt there? It is planet Earth? I writte samthing and I want to know if you can recived to work in your beautifull country for three months in agriculture or ather domain who is fix for me.It imposibil to not have a job for me indifrent were. And I specific I am not Robot (exist a song with names robot use this song)
  Sincerly,
  Mr.Marasoiu Marian

 51. blair james says:

  Buna dimineata dragii mei fra?i ?i surori în Hristos, eu sunt dl Blair James, un creditor reputa?ie, legitim ?i acreditate de bani. Am bani împrumut pentru a cre?tini ?i încredere în oameni vrednici care au nevoie de asisten?? financiar?, la 3%, rata dobânzii. Ai un credit r?u sau sunt în nevoie de bani pentru a pl?ti facturile? Las?-m? s? ia acest mediu pentru a v? informa c? am asista beneficiarul de incredere ca voi fi bucuros s? v? oferim o loan.Please scrie cu informa?iile de mai jos. Dupa ce r?spuns, v? va fi trimis un formular de cerere de împrumut pentru a umple. (Nu exist? nici o verificare de credit, 100% garantat!) Sper ca va permite-mi s? fie de serviciu la tine. Cu respect. Contactati-ne prin e-mail: (blairfinancialcompany@gmail.com) cu informa?iile Reclamant? de mai jos:
  Numele complet;
  ?ara:
  Sumei necesare;
  Venitul lunar:

 52. marcel says:

  astept sa aud vrajeala

 53. marcel says:

  mai traiesti?

 54. Marasoiu Marian says:

  Heloo!
  I writte a message that I intention to work in your eautifull countryn in job were In have quaification brikler or worker sesonier for 6 months.Will not disiopiment because I work in GERMANY and Spain were I find new method of working and I want to see wat is the tehnology worker to development my knowlege in this domain.You must all papers who is necessary an I work legal because I have a family and a reputation who can find at Google acces just my name Mr.Marasoiu Marian.I waite you respond very soon because I excite to work in your country.
  Sincerly,
  Mr.Marasoiu Marian Puiu.

 55. keresztes imre says:

  hello la toata lumea fiti amabili va rog domnilor si doamnelor romani din norvegia dat-mi si mie o informatie prin ce agentie de recrutare ati ajuns acolo sau ce alta modalitate
  va multumesc

 56. keresztes imre says:

  iata si o adresa de e-mail
  keresztesimi@yahoo.com

 57. lazar stefan-cristian says:

  doresc sa lucrez in norvegia ca marinar sau in industria pestelui,ma poate ajuta cineva

 58. brinza ionut says:

  as vrea sa muncesc si eu in norvegia sunt electrician si nu prea am profesat prea mult in tara . idee e ca vreau sa muncesc in norvegia stiu engleza bine va multumesc.

 59. petrica says:

  salut.ma numesc Petrica,momentan lucrez in Canada in domeniul procesarii pestelui,mai precis somon.Am experienta 1an in procesare,transare,paletizare.Cunosc limba engleza la nivel avansat.Va multumesc..

 60. ionel olteanu says:

  ma intereseaza un job in norvegia ; sunt mecanic naval

 61. sorinfast says:

  am si eu o intrebare: daca am unde sa stau si sa lucrez in norvegia ce acte imi trebuiesc sa intru in tara lor si ce acte munca..si daca se poate unde sa aplic de permis de munca(daca este cazul)?

 62. sorinfast says:

  am si eu o intrebare: daca am unde sa stau si sa lucrez in norvegia ce acte imi trebuiesc sa intru in tara lor si ce acte munca..si daca se poate unde sa aplic de permis de munca(daca este cazul)?

 63. bogdan says:

  buna la toata lumea …. din prostie am intrat pe site asta si am citit cam toate link care le ati lasat….acest mesaj este pentru cei care isi cauta de munca sau vor sa munceasca …. am si eu cativa anisori bun in norwegia tot ce am sa va spun oameni buni nu va ajuta nimeni in occident trebuie sa va faceti tot pe p..a voastra sfatul meu cautativa singurei de munca asa am facut si eu si am reusit singurul contract care il puteti lua in tara asta este sa contactati firma adecco asa am inceput si eu acii primul an succes va urez si inca o data nu uitati firma adecco va poate ajuta incercati acolo…ok

 64. utu says:

  salut!am o mare rugaminte,sunt un sofer cu toate categ. ,familist(un copil)fara casa ,fara job,as dori sa lucrez ca sofer pe autobus sau tir,camion,sa pot sa-mi castig existenta si sa incep o noua viata.daca cineva ma poate ajuta nu o sa uit jur!!!nr. tel. 0740929382

 65. marius778 says:

  buna ma numesc marius si sunt din galati muncesc in domeniul pestelui si mias dori sa muncesc in norvegia am experienta ca transator peste de peste 7 ani . sunt casatorit si am 2 copii va multumesc nr tel 0749112890

 66. luci says:

  luati-va inima in dinti si veniti aici ….apoi veti gasi munca fiind pe loc. cam greu sa va ia cineva de manuta pana aici. sa aveti bani de chirie pe o luna …ceva mancare …si porniti dupa munca pe la agentiile de aici … santiere…unde vezi ca lucreaza cineva mergi si intrebi… eu in 3 zile am gasit munca si la o sapt ma sunau si agentiile. vointa de munca sa fie si cinstiti. bafta

 67. chiriac nicolaie says:

  buna va las acest mesaj sun din jud iasi totii care doresc sa munceasaca in norvegia sau vor sa studieze cum ar trebuie sa procedeze unde si cum daca noii romani au facut multe lucrurii curate si necurate un exp furat,spargeri,violuri, ASA CA VA TRANSMIT CARE NU SCAPABIL SA LUCREZ SAU SA INVETE SA TEEA IN TARA SAU IN ORASUL LUI DE UNDE ESTE LASA,TI PE ALTI CARE AU BUNA VOINTA SA LUCREZE SAU SA STUDIEZE VA SALUT AL VOSTRU AMIC NICOLAIE

 68. chiriac nicolaie says:

  eu ami doresc sa studiez in norvegia sau sa lucrez caut de munca in norvegia nu ma lasa va salut

 69. tudor says:

  buna ma numesc tudor am permis de sedere permanenta de spania sint cetacean a rep moldowa as awia dreptu sa muncesc in norvezia 3 luni pe an? nu kunosc lezile ma poate informa cinewa? wa mulcimesc

 70. ioan says:

  Salut,sunt ing.metalurg de 25 ani vechime .asdori sa lucrez in Norvegia.Poate aude cineva.

 71. ioan says:

  Salut,sunt ing.metalurg de 25 ani vechime .asdori sa lucrez in Norvegia.Poate aude cineva.

 72. virgilgigi says:

  vreu sa deschid o fruterie in oslo ce acte sunt necesare si de ce capital e nevoie

 73. VALENTYN says:

  salut sunt valy asi vrea sa gasesc un loc de munca in norvegia ca operator pompe auxiliare ori turbine DSL am experienta daca se poate si pe platforme maritime astept pe mail un raspuns

 74. gabi says:

  as dori sa lucrez si eu in norvegia in constructiilocuinte am vreo sansa sa gasesc ceva?

 75. florin says:

  as vrea sa muncesc ca operator chimist mase plastice ,imi poate spune cineva daca se cauta o astfel de munca sau in domeniul constructiilor.

 76. bobaru ionut says:

  as dori sa prestez ori ce muca sint calificat SOFER ELECTRICIAN JOASA MEDIE INALTA REPASATOR PLLADUR SPANIA NR TELEFON 0034642887341

 77. florin says:

  sant vopsitor auto la reprezentanta si as dori un loc de munca in norvegia si cam cat se castiga in acest domeniu va multumesc

 78. florin says:

  am 12 ani experienta in domeniul (vopsitor auto)

 79. buna ziua,sunt din braila,am calificare de instalator sanitar,termic,gaze.am lucrat in romania,norvegia,franta,italia ca instalator sanitar,termic,gaze,tubulator lacatus naval.doresc sa lucrez in tarile scandinave.daca i-mi poate da cineva vre-o informatie despre vre-o firma ce are nevoie de forta de munca va rog sa-mi trimiteti un mesaj la adresa:lipan.nicusor@yahoo.com va multumesc si sper ca si eu sa pot ajuta pe cineva cu informatii!

 80. john says:

  Trimiteti CV cu poza in limba engleza pe adresa de mail, imi doresc sa fi citit inainte de a trimite emailul.. cu atentie acest site….la inceput ….cu conditiile acordarii unui permis de munca in Norvegia.Facilitez gasirea unui angajator conform pregatirii pe care o aveti, in rest totul merge de la sine.Engleza stiuta la nivel conversational.

 81. john says:

  Trimiteti CV cu poza in limba engleza pe adresa de mail, imi doresc sa fi citit inainte de a trimite emailul.. cu atentie acest site….la inceput ….cu conditiile acordarii unui permis de munca in Norvegia.Facilitez gasirea unui angajator conform pregatirii pe care o aveti, in rest totul merge de la sine.Engleza stiuta la nivel conversational.norway_job@yahoo.com

 82. Mr Richard Best says:

  Sunt cel mai bun Mr.Richard un certificat, reputaţie, legitim şi un creditor privat acreditat bani.
  Am bani împrumut la la persoanele care au nevoie de asistenţă financiară.
  Ai un credit **** sau ai nevoie de bani pentru a plăti facturile?
  Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că i acordă asistenţa beneficiar de fiabile ca şi voi fi bucuros să vă ofere un împrumut.

  Email: richardbestloanfunding1@gmail.com

  Serviciile prestate include:

  * Refinance
  * Home Îmbunătăţirea
  * Credite pentru investitori
  * Auto Credite
  * Datoria de consolidare
  * Linie de credit
  * În al doilea rând Ipoteca
  * Credite pentru afaceri
  * Credite personale
  * Credite International

  Vă rugăm să scrie din nou Daca sunteti interesati.
  La răspunsul dumneavoastră veţi fi, cu condiţia ca cererea de împrumut pentru a umple.
  Nr de securitate socială şi nu de credit verifica este necesar, 100% garantat.
  Aştept cu nerăbdare ne permite să fie de serviciu la tine.
  I se aşteaptă răspunsul dumneavoastră cât mai curând posibil.

 83. as fi interesat de un job in industria de procesare a pestelui, daca ma poate ajuta cineva
  va multumesc
  adresa de email- neculairusuilie@yahoo.com

 84. PANDELE says:

  Numele meu este Pandele Macaragiu de meserie am lucrat pe cele mai inalte macarale in tara si in G ermania as dori o Firma serioasa de recrutare pentru NORVEGIA

 85. ghita says:

  buna la toti romanii,ma numesc ghita si as dori sa muncesc in norvegia in domeniul constructiilor s-au prelucrarii lemnului,case din lemn,am permis conducere cat b,autoturism,vorbesc spaniola si ebraica si putina engleza.cine ma poate ajuta cu informati este rugat sa-mi scrie la adresa de email gheorghemirion@yahoo.es.

 86. NICU says:

  Salutari!Va rog mult daca cine-va care are cunostinte in privinta munci in Noevegia,mi-ar putea raspunde la catev intrebari referitoare la migratie si munca in Norvegia:1.Care sunt primi pasi cand ajungi in no?..2.Cunoscand Greaca si Spañola,mar ajuta cu ceva in no..?Am lurat 8 ani ca cofetar in grcia am destula experienta ,ce sanse a-si avea in tara asta(no…)?acum sunt in spañia de 5 ani si nu sunt sanse de a casi ce va.Aici am lucrat ca vopsitor in fabrica cu vopsea in praf(electrostatica)….va multumesc di suflet daca cineva mi-ar da o mana de ajutor sa plec din mizeria asta.emeilul meu este :nicocoman@hotmail.es

 87. yronym says:

  spewcialist in gresie si faianta sunt in spania daca e nevoie vin in norvegia nr meu de tel 0034677859523

 88. yronym says:

  sunt in spania daca e nevoie vin in norvegia pentru munca in constructii gresie sis faianta 0034677859523

 89. salutare .. sunt instalator sanitar si gaz cum pot lucra in norvegia fara sa am intermediar firme romanesti care cer prin tot felul de metode bani si chiar daca dai nu vezi norvegia sau alta tara decat la tv ? multumesc anticipat

 90. emilio says:

  lucrez in domeniu constructiilor in italia de 11 ani am lucrat si electrician 3 ani am calificare de mecanic auto si experienta in domeniu categorii de mecanic-utilaj greu cum ar fi ( excavatorist-tractorist-buldozerist) as dori informatii despre locuri de munca in norvegia si daca e cineva in interesat de pers mea am 37 ani sing divortiat as fi recunoscator ptr un loc de munca in norvegia inf:email:EMILIO.74@TISCALI.IT CU MULT RESPECT EMIL

 91. emilio says:

  nr de tel di EMILIO.74@TISCALI.IT e 3203590812

 92. silviu says:

  sunt rezident in italia si lucrez in domeniul pneumatici,anvelope auto moto,as dori sa lucrez in norvegia.multumesc

 93. cippo says:

  Salutare! Sunt inginer auto si as dori sa lucrez in Norvegia. Va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati cu pasii ce ar trebui urmati pentru a reusi.Am 31 de ani, studiile superioare le-am studiat in limba engleza si am si 6 ani experienta in domeniul auto insa am ajuns la concluzia ca in tara noastra “e boala lunga..moarte sigura” si ma vad nevoit sa incerc orice pentru a evada din aceasta “mocirla”. Va multumesc !

 94. marian says:

  pentru costantin am permis si cunosc la constructii stivuitorist agent interventii caut de munca in norvegia sau suedia 0754859171

 95. Bruno says:

  Va salut pe toti si felicitari celor care au reusit.Vin si eu cu o intrebare : Stie cineva sigur daca se cauta meseria de instalator-sanitar si incalzire ? …Si cam cat ar fi salariul ?

 96. balan vasila says:

  BUNA SUNT EXPERT IN VOPSIRE IN CAMP ELECTROSTATIC,TRATAMENTE CROMATICE PENTRU ALUMINIU SI METAL DACA MA POATE AJUTA CINEVA CU UN LOC DE MUNCA IN NORVEGIA, AM LUCRAT IN ITALIA IN ACEST DOMENIU TIMP DE 10 ANI

 97. carolina says:

  salutari,sint din sibiu 35 ani traiesc in valencia sint sofer-mecanic-auto cu diploma lucrez 8 ani ca sofer de tir frigo in transport internationale,vb lb engleza in acest moment nu lucrez dar caut ca sofer tir sau autobasculanta B+C+E-ADR-DIGI TACO ptr norge

 98. achirecesi marius says:

  salut . as dori sa lucrez in norvegia ca montator mocheta parchet linoleum tapet va multumesc

 99. oana says:

  Asi dori sa lucrez ca transator peste am diploma si an vechime in domeniul transator peste

 100. Roma says:

  as vrea sa plec in Norvegia lasati un num de contact ca sa va contactez mailu meu roma.prisacaru@mail.ru

 101. alin says:

  aleendev@aol.com
  sunt interesat sa caut de munca in norvegia.
  poate cineva sa dea detalii?
  sau existenta acestui site e o cacialma penru clicuri adsense.
  cu resp.
  sunt om.
  atentie !!!!

 102. radu says:

  buna ziua as dori sa stiu daca exista cineva in norvegia ce mi-ar putea asigura un loc de munca cu contract pe o perioada nelimitata intrucat am nev urg de bani pt operatia pt inima a tatului meu.sunt pregatit cu diploma in alim publica sau ca muncitotr necalificat in orice domeniu.Va multumesc si astept un rasp daca va fi pe adresa radu.oloeriu@yahoo.com

 103. nasmith says:

  Bine ati venit la agent de împrumut on-line, aceasta este poate finanța companie domeniu, iar noi oferim împrumut de încredere de 3%, rata și vă sunt de așteptat să completeze formularul de cerere de împrumut în mod corespunzător în cazul în care sunteți interesat.

  Detalii despre aplicant:

  Nume * solicitantului: ……………
  * Adresa: solicitantului: ………..
  * Oraș: ………………………………
  * De stat: ……………………………..
  * Tara: ……………………………
  * Sex: ……………………………
  * Stare civila: …………………..
  * Vârsta: ……………………………….
  * Ocupația: ………………………
  * Tarif Venituri: …………………….
  * Tel: ………………………………..
  * Mobil ……………………………..
  Suma de împrumut necesar …………..
  * Locul de muncă: ……………………..
  * Adresa Firma: …………….
  * Numărul Companiei de contact: …..
  Ați aplicat înainte de ……….?

  Compania de contacte email: nasmithnas@yahoo.com

  managing director al finanțelor Mayfield commpany
  mr NASMITH

 104. genix8 says:

  salutare, imi ofer 2 salarii celui care ma ajuta sami gasesc un job in norvegia. genix8@yahoo.com

 105. raducanu says:

  Buna, doresc un serviciu an prelucrarea pietrei semipretioase,experienta an domeniu 3,7luni de la taiat,slefuit finisat,anbracat ori ce an piatra semipretioasa,malakit,lapis lazuri,coart roz,diaspru,ochi de tigru,ametist,cristal alb, un baiat cinstit,muncitor,serios, rog seriozitate si antelegere, nr.tel.0040,0734297587 multumesc anticipat cu stima si respect sanatate raducanu,v,g

 106. Sergiu says:

  Salutare!Doresc sa ma lucrez in Norvegia la hotel:barman,chelner,stiu limba engleza,rusa,franceza!+37360146018

 107. Sergiu says:

  Salutare!Doresc sa lucrez in Norvegia la hotel:barman,chelner,stiu limba engleza,rusa,franceza!+37360146018

 108. jeff Michael says:

  Atentie la toate solicitanților de împrumut!

  Bună ziua,

  Aveți nevoie de un împrumut?
  Ești interesat de geting orice tip de credit?
  Ești îngrijorat financiară? Sau aveți nevoie de un împrumut pentru a achita datoria dumneavoastră și facturile, în cazul în care contactați da-ne acum prin e-mail la firma: jsemkffloaninvestment@gmail.com?:
  Noi suntem la dispozitia dumneavoastra.

  Candidații interesați de împrumut sunt pentru a umple și să se întoarcă debitorului de mai jos `s de informații de împrumut pentru processment de transfer:

  (Debitorilor INFORMAȚII)

  Numele Intreg: ………………….
  AGE ………………………..
  STAREA CIVILĂ ………………
  Contact Adresa: …………….
  Țară …………………….
  Telefon: ……………………..
  Ocupatia: …………………
  Venitul lunar: …………………….
  Religie: …………………………
  O rudă: …………………..
  (INFORMAȚII CREDIT)
  Suma necesară ca împrumut: ……….
  Durata creditului: ………………
  Colateral: …………………
  Mod de rambursare: lunar sau anual ?……………
  Ați aplicat pentru un împrumut înainte? ……………….

  Multumesc ca ne vom așteaptă rapid dvs. răspunde.

  Salutari,
  jeff Michael
  M / D

 109. ionut says:

  jj;

 110. ionut says:

  salut cine ma poate ajuta cu cateva informatii !!! Daca vin in norvegia fara permis de munca sau fara permis de sedere ma pot angaja acolo?…sau sunt obligatorii unele acte sa muncesti acolo…ma gandesc sa vin acolo fara sa am pe cineva ..sau vre-un loc promis Va rog mult ajutatima sa imi gasesc un loc de munca in norvegia in orice domeniu nu conteaza sunt un baiat tanar si muncitor ca drept rasplata ii voi plati celui care ma ajuta sa imi gasesc un loc de munca 3 salarii!!!! adresa mea: catalini.ionut86@yahoo.com

 111. Oferta de împrumut la prețuri accesibile Aplica acum pentru debramarcusfirm@gmail.com
  Prenume:
  Valoarea creditului:
  durata:
  țară:
  gen:
  telefon:
  vârstă
  Ați aplicat înainte de:

 112. Sr.Gary Davids says:

  Destinatar:
     Ești în nevoie de împrumut de urgență pentru a șterge factura, începe o afacere, am Sr.Gary Davids oferă împrumuturi la individ la fel de bine ca societate, care variază de la 1.000 dolari la 50 milioane dolari. Ne da afarã de împrumut noastră în USD ($) și GBP (?) Și orice monedă de alegerea ta.
  Ești Stors punct de vedere financiar? Nu veți căuta fonduri pentru a achita creditele și datoriile?
    Nu vă căuta finanțare pentru a configura propria ta afacere? Ești în nevoie de împrumuturi private sau de afaceri pentru diverse scopuri? Nu vă căuta credite pentru derularea de proiecte de mari dimensiuni? Nu vă căuta fonduri pentru diverse alte procese? Răspunsul este aici, contactati-ne astăzi, pentru toate tipurile de credite și le-ar fi bucur că ai făcut-o.
    E-mail: climaxfinancialservices@live.com

  Salutari
  Sr.Gary Davids

 113. Marian says:

  as dori si eu ceva de munca in Norvegi constructi sau orice altceva cunosc limba engleza

 114. george says:

  Salut, ma intereseaza daca se gaseste de munca in Norvegia ca sofer profesionst, categoriile c si c+e cu toate atestatele si experienta, astept raspuns la adresa vgseghe@gmail.com, va multumesc

 115. Micro Finance Company says:

  Sunt Adrijan, am luat un împrumut de $ 30.000,00 de la Micro societate de finanțare la rata dobânzii de 3%, ajut-i face publicitate acolo un serviciu bun, să îi contactați pentru informații cu privire la procesul de cererea de împrumut http://www.microfinance@live.com

 116. Dna Linda Larry says:

  Sunt dna Linda Larry, o legitimă și o companie de renume, acreditate
  Creditor bani. Am împrumut bani de la persoane care au nevoie de financiare
  asistență. Ai un credit rău sau vă aflați în nevoie de bani pentru a
  plăti facturile? Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am face
  asistență beneficiar de fiabile ca voi fi bucuros să vă ofere un împrumut.
  Nici o verificare de credit, 100% garantat. e-mail:
  lindafinancialoffer1@gmail.com

  Notă: Noi bun venit numai oamenii minte grave. Dacă nu sunt reale
  nu ne-a răspuns că noi sunt legitime și gata pentru a finanța împrumuturi
  pentru persoanele reale și serioase. Du-te înapoi la noi cu următoarele, dacă
  sunt interesați:

  Numele complet:
  Țara:
  Numărul de telefon:
  Suma necesare ca împrumut:
  Durata imprumut:
  sex:

  De îndată ce am primit e-mailul, vom trimite la tine termenii de împrumut
  și condițiile de proceduri. contactati pe email compania noastra:
  lindafinancialoffer1@gmail.com

  Dna Linda Larry.
  Managing Director

 117. Dna Linda Larry says:

  Atenție!

  Ai un credit rău sau vă aflați în nevoie de bani pentru a plăti
  facturile? Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am face de incredere
  asistență beneficiar ca voi fi bucuros să vă ofere un împrumut. nu de credit
  verifica, 100% garantat. E-mail: lindafinancialoffer1@gmail.com

  Notă: Noi bun venit numai oamenii minte grave. Ne sunt legitime și
  gata pentru a finanța împrumuturi pentru persoane reale și serioase. Du-te înapoi la noi
  cu următoarele, dacă sunteți interesat:

  Numele complet:
  adresa:
  Oras:
  de stat:
  Țara:
  Numărul de telefon:
  Suma necesare ca împrumut:
  Durata imprumut:
  Venitul lunar:
  sex:

  Eu nu va plăti nici un ban pentru a obține acest împrumut. Așa că vă rog să-mi spuneți dacă
  ma poate ajuta. De îndată ce am primit e-mailul, vom trimite la tine termenii de împrumut
  și condițiile de proceduri. Contactați compania E-mail nostru:
  lindafinancialoffer1@gmail.com

  Dna Linda Larry.

 118. Jane Ahabah says:

  În nevoie de un nou început financiar suntem disponibili să vă acorde asistență atât de necesară pentru creditele individual cooperează sau oricât de mare valoare fără garanții, ne puteti contacta cu acest e-mail: janeahabah@hotmail.com cu informațiile de mai jos pentru a aplica pentru un împrumut.

  nume:
  adresa:
  țară:
  sex:
  varsta:
  Numărul de telefon:
  Locul de muncă:
  Suma împrumutului:
  Durata de împrumut:
  Venitul lunar:

  privință,
  Jane Ahabah
  CEO-ul Jane Ahabah casa financiar. (JAFH)

 119. Mr peterson says:

  Aveți nevoie de un împrumut? Ați fost în căutarea
  cazul în care pentru a obține un împrumut? Ai fost
  încercarea de a obține orice fel de împrumut? apoi
  se aplică acum?
  (Petersonuniverseloan@gmail.com), dacă doriți să
  obțineți un împrumut la prețuri accesibile. Acest
  împrumut oferă o rată a dobânzii foarte scăzută de
  3%. Contactati-ne acum daca sunteti interesati. Mr
  Peterson

 120. Sir.james white says:

  Termină grijile financiare de azi :

  Pot zâmbi cu acest om temător de Dumnezeu Am primit un împrumut de € 76.000 și doi dintre colegii mei aussi au primit împrumuturi de la acest om fără nici o dificultate . Vă sfătuim să nu aleagă persoana greșită fapt, dacă se aplică pentru un împrumut de numerar pentru proiectul dumneavoastră și orice alte . Am publica acest post Deoarece Sir.James alb ma făcut să mă simt binecuvântat cu împrumut lui . Este printr- un prieten am cunoscut un om pe Dumnezeu temându-se cinstit și generos , care m-au ajutat obține acest fond de împrumut de a reglementa viata ta , ai nevoie de ajutor financiar , Sunteți blocat , nu au acces la credite bancare , sau nu au beneficiul unei bănci , aveți nevoie pentru a finanța construcția dumneavoastră , dezvoltare imobiliara , Crearea propria afacere afacerea dvs. personale , Ați văzut și au nevoie pentru a face bani , au rău de credit sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile sau datoriile . Deci, vă sfătuiesc să contact cu amabilitate acolo și te cunosc pentru serviciile pe care le cere de la el . Adresei de contact : jameswhitefinancehome@yahoo.com
  Contactați -l pentru mai multe informații , să fie clare și cinstit .

 121. Sir.james white says:

  Finish your financial worries today:

  I can smile with this God Fearing man I received a loan of € 76,000 and two of my colleagues have also received loans from this man without any difficulty. I advise you not to choose the wrong person if you actually apply for a cash loan for your project and any other. I publish this message because Sir.James White made me feel blessed with his loan. It is through a friend I met this honest and generous God fearing man who helped me get this loan fund to regulate your life, You needed financial help, You are stuck, No access to bank credit, or do not have the benefit of a bank, you need to finance your construction, real estate development, creating your own business up your personal business, you have seen and need to make money, a bad credit or need money to pay bills or debts. So I advise you out there to kindly contact and meet you for the services you ask of him. His contact address: jameswhitefinancehome@yahoo.com
  Contact him for more information, be clear and honest.

 122. COOPERATIVE LOAN FIRM says:

  CO—OPERATIVE LOAN FINANCE FIRM
  EMAIL ADDRESS—-[cooperativeloanfinancesetup@gmail.comm]
  ADDRESS—————Balloon street, Manchester, M60 4EP

  Are you tired of Seeking Loans and Mortgages, have you Been Turned down constantly by your banks and Other Financial Institutions.
  We Offer LOANS ranging from $1000.00 min to $ 850,000.00 Max. at 2% interest rate. LOANS for developing business a competitive edge / business expansion. We are certified, trustworthy, reliable, efficient, fast and dynamic, to co-operate financier for real estate and any kinds of business financing, we give out long term loan for one to fifty years maximum.

  At [cooperativeloanfinancesetup@gmail.com]
  Available Loans we offer are,
  * Personal Loans (Secure and Unsecured)
  * Business Loans (Secure and Unsecured)
  * Combination Loan
  * Consolidation Loan And Many More:
  We offer long and short term loans,We give out our Loan in USD($) and GBP(£) and any currency of your choice. Our loans are well insured, for maximum security as a priority.
  CO—OPERATIVE LOAN FINANCE FIRM urge you to stay relax and worry no more as we offer you a legitimate offer to your door step.interested people should please fill our application form below-

  LOAN APPLICATION FORM { ONLINE FORM }

  PREFIX {MR.,MRS.,MS.,DR.,etc.}
  1)YOUR NAME……………….
  2)YOUR COUNTRY…………….
  3)YOUR OCCUPATION………….
  4)YOUR MARITAL STATUS………
  5)PHONE NUMBER…………….
  6)MONTHLY INCOME…………..
  7)ADDRESS…………………
  8)PURPOSE OF LOAN………….
  9)LOAN REQUEST…………….
  10)TELEPHONE………………
  11)LOAN TERMS AND DURATION….

  Our company mailing contact box is via-[cooperativeloanfinancesetup@gmail.com]
  PAYMENT OPTIONS:
  Payment by bank to bank transfer (48 hours )
  Payment by bank certified check ( 9 days )
  Western Union Money Transfer
  Money Gram

  Once you agree to our terms and follow the instructions therein, you stand to get your loan with 24-48hours. This depends on your seriousness and urgency in obtaining the loan.
  Furthermore be informed that you will also need a form of Identification which can be either a Driver’s License or your working Identity card.
  In acknowledgment to this mail, we can start the processing of your loan. we are waiting for your reply.

  THANKS AND REGARDS
  Mr. PATRICK PHILIP
  CO-OPERATIVE LOAN FIRM
  EMAIL-[cooperativeloanfinancesetup@gmail.com]

 123. Jonna Finance says:

  Esti nevoie de un împrumut de urgență? Ai nevoie de nici un fel de împrumut pentru a porni o afacere? Ai nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o casă sau o mașină? Sau aveți nevoie de un împrumut pentru a plăti facturile sau pentru a avea grijă de sine dumneavoastră? Dacă da, ne e-mail azi la jonnafinance@outlook.com și de a lua dvs. de împrumut ..

  E-mail: jonnafinance@outlook.com
  Salutari
  mr Jonna

 124. BUNA ZIUA

  Ești în orice fel de dificultăți financiare? Ai nevoie de un împrumut pentru a șterge datoriile tale? Ești un om de afaceri sau o femeie care are nevoie de un împrumut? de a cheltui lui / ei de afaceri? Dacă da, în Mr.Andres de contact Williams împrumut ferme pentru o rapid și la prețuri accesibile, la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%, pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin e-mail: anresloanfirm07@yahoo.ca

  Noi anticipam de interesul dumneavoastră, multumesc anticipat.

  informații împrumutat};

  Numele complet: ..

  Sex: ….

  Starea civila: ..

  Contact Adresa: ..

  Oraș / Cod postal:

  Tara: ..

  Data nasterii: ..

  Suma de împrumut nevoie de: ..

  Termen: ..

  Venituri: ..

  Ocupația: ..

  Scopul creditului: ..

  Telefon: ..

  Fax: ..

  ai aplica pentru un împrumut on-line înainte?

  E-mail: ……… andresloanfirm07@yahoo.ca

  Cel mai bun ceea ce privește Dl Williams Andres

 125. Mr Maurice says:

  Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti facturile, dacă da, mă întorc la mauricefinance@hotmail.com și de a lua dvs. de împrumut de urgență imediat.
  EMAIL: mauricefinance@hotmail.com

 126. Mr Maurice says:

  Esti nevoie de un împrumut de urgență? Ai nevoie de nici un fel de împrumut pentru a porni o afacere? Ai nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o casă sau o mașină? Sau aveți nevoie de un împrumut pentru a plăti facturile sau pentru a avea grijă de sine dumneavoastră? Dacă da, ne e-mail azi la mauricefinance@hotmail.com și de a lua dvs. de împrumut ..

  E-mail: mauricefinance@hotmail.com
  Salutari

 127. ana says:

  Informatiile de aici sunt din 2006 deci depasite.
  Si daca ati lasat posibilitatea de a posta comentarii puteati sa va si uitati la ce se posteaza si sa stergeti spam-urile cu imprumuturi nu sa lasati cale libera excrocilor

 128. ion petre says:

  pentru tinerii care lucreaza in UE si nu au o calificare .Societate comerciala autorizata organizeaza cursuri de calificare pentru urmatoarele meserii ; Electrician in constructii, Mecanic utilaj greu (buldozerist , excavatorist, ifronist , draglinist)la un pret de 250 euro. diplomele sint recunoscute in toate tarile U E .

 129. fred says:

  Bună ziua,

  Numele meu este domnul Fred Peterson, eu sunt proprietarul de Fred Peterson oferta împrumut lume împrumuturi la o rată a dobânzii de 3%. dacă într-adevăr. Datele dvs. este în siguranță cu noi, deci nu este nimic să vă faceți griji.

  Și, de asemenea, dau tot felul de credite care sunteți în căutarea pentru, deci tot ce trebuie să facem acum este să se aplice și împrumut rapid astăzi.

  Daca sunteti interesati, va rog sa ma contactati prin intermediul meu fredpetersonworldloan@yahoo.com adresa de e-mail.

  Salutari

  Dl Fred.

 130. Mrswema says:

  Dear Valued Customers,
  Do you need a loan or funding for any of the following reasons? XMAS loan, Personal Loan, Business Start-up or Expansion, Education, Debt Consolidation, Hard Money Loans, etc. We offer loans at low interest rate of 3%. However, our method, offers you the chance to state the amount of loan needed and also the duration you can afford. This gives you a real chance to get the funds you need!. Do contact us today via our official Email: mrswemaloans@rocketmail.com providing us with the following info;
  Name:
  Contact Address/country:
  Mobile Telephone Number:
  Occupation:
  Loan Amount:
  Loan Duration:
  Best Regards.
  Swift Valued Finance Team

 131. Mr Robertl Johnson says:

  We give out loans ranging from Home loans, Auto Loans, Car loans, Mortgage loans, Business Loans, International Loans, and Personal Loans we give

  out loans at 3% interest rate.

  The loan is opened to all no matter the Nationality. You can reach us via our email address for that special loan to get you started financial and help

  you get out of your financial doldrums.

  Full Name…………….
  Country……………….
  Amount…………………
  Phone number……..
  Loan Duration………
  SEX…………………..

  Thanks,
  Dr. Robertl Johnson.
  CONTACT US TODAY AT: robertlhelpfunds805@gmail.com

 132. ana says:

  Informatiile de aici sunt din 2006 deci depasite.
  Puteti sa stergeti articolul cu tot cu sutele de spam-uri de la comentarii.

 133. Bună ziua,

  Buna ziua,
  Ai nevoie de un împrumut pentru a șterge de investiții, case, finanțe, automobile, facturile de școală? Dacă da, suntem creștini și oferim împrumut la 3% și thats de ce suntem aici pentru a face vă ajuta pentru a șterge orice tip de facturi. Deci, cu amabilitate
  ne e-mail: bishoposasben@outlook.com

  FORMULAR DE CREDIT DE APLICARE umplere și reveni rapid pentru dumneavoastră de împrumut URGENT
  ================================================== =================
  Numele complet: —————–
  Stare civila: ——
  Dvs. de telefon complet: ———-
  Adresa dvs.: ————-
  Oras dvs.: ———–
  Venitul lunar: ————
  Țara dumneavoastră: ————
  Numărul de fax: ———–
  Data nașterii: ——
  Scopul creditului: —–
  Ați aplicat înainte de:? —-
  Suma de împrumut Necesare: ——–
  Împrumut Durata: ——-
  Scopul creditului: ————-

  așteaptă răspunsul dumneavoastră de urgență ….

 134. Law says:

  Ai nevoie de un împrumut, sunt cu care se confruntă cu dificultăți financiare sau aveți nevoie de un împrumut pentru a extinde afacerea dumneavoastră și au reușit sau respinse în obținerea unui împrumut de la bancă? nu mai face griji ca JH Legea finanțelor LTD este locul potrivit pentru tine pentru a obține o ofertă de împrumut, (cu peste 11 ani de experienta) este o instituție de creditare privat, care oferă de afaceri sau de servicii financiare personale cu o flexibilitate, pe care banca ta de zi cu zi, nu poate oferi. Ne angajăm în credite pe termen scurt și pe termen lung și a noastră valoarea principalului creditului variază de la 3.000 dolari la 10 milioane dolari USD pentru primele noastre cronometre care, desigur, depinde de scopul de a împrumutului. Și durata noastră de împrumut variază de la 1-20 ani, cu o rată a dobânzii de 3%. Daca sunteti interesati sa ne contactati acum prin: jhlawfinance@gmail.com

 135. Diamon says:

  Ai nevoie de un împrumut pentru a plăti până facturile? Dacă da, ne e-mail prin diamonfinancierhome@gmail.com

 136. credit home says:

  Alo

  Acest lucru este de a informa publicul larg pe care suntem în prezent oferirea de împrumut la o rată scăzută a dobânzii de 2%. Daca sunteti interesati in a aplica pentru un credit, Pentru mai multe detalii contactati-ne acum prin e-mail: credithome@blumail.org

  thank you

 137. Maurice finance says:

  Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti facturile? Pentru a finanța educația dumneavoastră? Pentru a avea grijă de tine și familia ta? Pentru a stabili o afacere? Sau un împrumut de orice fel? Dacă da mauricefinance@hotmail.com este locul potrivit pentru a obține dvs. de împrumut de urgență de la rata dobânzii de 2%.
  EMAIL: mauricefinance@hotmail.com
  Cu respect,
  MR MAURICE

 138. mr luther says:

  dacă vă aflați în nevoie de împrumut, asistență financiară, bani pentru a finaliza eductaion ta, cumpara o masina, să construiască o casă, nu trebuie să vă faceți griji, doar sa ne contactati acum prin e-mail cadacă vă aflați în nevoie de împrumut, asistență financiară, bani pentru a finaliza eductaion ta, cumpara o masina, să construiască o casă, nu trebuie să vă faceți griji, doar sa ne contactati acum prin e-mail ca johnlutherloanfirm1@outlook.com

  ceea ce privește

  ceea ce privește

 139. mr luther says:

  dacă aveți probleme financiare, nu vă faceți griji nici mai veni înapoi la centrul de ajutor de împrumut, am ajutat mulți cetățeni din diferite continent cu serviciile noastre de împrumut, pentru a primi înapoi la noi și de a obține o oportunitate de, contactati-ne acum prin e-mail ca
  johnlutherloanfirm1@outlook.com
  ceea ce privește

 140. maurice finance says:

  Bună ziua, sunteți în nevoie sau sunteți în criză de fonduri, sau aveți nevoie pentru a finanța afacerea dvs. și să aibă grijă de familia ta? Suntem aici pentru a vă ajuta cu orice fel de împrumut. E-mail cu amabilitate mauricefinance@hotmail.com astăzi și de a lua dvs. de împrumut la rata dobânzii de 2%.
  EMAIL: mauricefinance@hotmail.com
  Cu respect,
  Domnule, Maurice

Lasati un comentariu

%d bloggers like this: